Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Comisie specială de verificare a situaţiei de la Aeroportul Cioca, după ce conducerea a cerut dizolvarea societăţii

- Advertisement -

Dizolvarea Aviației Utilitare – asta cere conducerea societății din motive care încă nu au fost făcute publice. Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a solicitat constituirea unei comisii care să verifice situația de la societate.

Ieri, membrii comisiei formate din reprezentanți ai grupurilor politice și ai direcțiilor de specialitate din cadrul CJ Timiș au avut o întâlnire cu conducerea de la Aeroportul Cioca și au cerut bilanțurile financiare și de activitate din anii 2015 și 2016, precum și alte documente care să ateste veniturile societății. După analiză, consilierii județeni vor primi rapoarte.

“Nu îmi doresc ca Aviația Utilitară să se dizolve, cred că ar fi o decizie greșită. Eu cred într-o bună reorganizare, într-o reașezare serioasă a lucrurilor și într-un management mult mai performant. Aștept raportul comisiei și vom vedea exact ceea ce este de făcut, dar sunt convins că vom găsi soluții pentru ca Aviația Utilitară să se resusciteze, mai întâi cu ajutorul Consiliului Județean, iar mai apoi, cu un management performant, cum spuneam, să se dezvolte”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore