Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieComisie specială de verificare a situaţiei de la Aeroportul Cioca, după ce...

Comisie specială de verificare a situaţiei de la Aeroportul Cioca, după ce conducerea a cerut dizolvarea societăţii

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dizolvarea Aviației Utilitare – asta cere conducerea societății din motive care încă nu au fost făcute publice. Președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, a solicitat constituirea unei comisii care să verifice situația de la societate.

Ieri, membrii comisiei formate din reprezentanți ai grupurilor politice și ai direcțiilor de specialitate din cadrul CJ Timiș au avut o întâlnire cu conducerea de la Aeroportul Cioca și au cerut bilanțurile financiare și de activitate din anii 2015 și 2016, precum și alte documente care să ateste veniturile societății. După analiză, consilierii județeni vor primi rapoarte.

“Nu îmi doresc ca Aviația Utilitară să se dizolve, cred că ar fi o decizie greșită. Eu cred într-o bună reorganizare, într-o reașezare serioasă a lucrurilor și într-un management mult mai performant. Aștept raportul comisiei și vom vedea exact ceea ce este de făcut, dar sunt convins că vom găsi soluții pentru ca Aviația Utilitară să se resusciteze, mai întâi cu ajutorul Consiliului Județean, iar mai apoi, cu un management performant, cum spuneam, să se dezvolte”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare