ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

RATT va deveni societate comercială. De ce a pledat primarul Robu pentru schimbare

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Regia Autonomă de Transport Timişoara va deveni societate comercială. Intenţia de a schimba forma de organizare juridică a regiei de transport a fost anunţată acum aproximativ doi an de zile de primarul Timişoarei, Nicolae Robu. Edilul susţinea că este necesare ca RATT să devină societate pe acţiunui pentru a putea accesa fonduri europene pentru a achiziţiona noi mjiloace de transport în comun sau fonduri pentru modernizări de infrastructură. Noua societate va avea un capital social de 3 milioane de lei şi va prelua integral patrimoniul regiei. Schimbarea va fi supusă la vot în această săptămână, în cadrul plenului Consiliului Local Timişoara.

„Schimbarea formei juridice de organizare duce la posibilitatea accesării fondurilor europene pentru finanţarea diverselor programe de modernizare a infrastructurii serviciilor comunitare de utilităţi publice. Este imperios necesar a se respecta prevederile Regulamentului (CE)1370/2007, regulament care a stabilit condiţiile pe care autorităţile competente trebuie să le respecte atunci când impun sau contractează obligaţii de serviciu public. Scopul regulament este acela de a defini modul în care, în conformitate cu normele dreptului comunitar, autoritățile competente pot acționa în domeniul transportului public de călători pentru a garanta prestarea de servicii de interes general Prin schimbarea formei juridice de organizare si functionare a operatorului economic intern in domeniul transportului public de persoane la nivelul Municipiului Timişoara, din regie autonoma in societate comerciala se va pastra ca principiu de baza satisfacerea nevoilor comunitatii locale”, este scris în referatul proiectului privind schimbarea.

.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore