Robu insistă: vrea demisia şefului RATT şi a Consiliului de Administraţie format din „paraziţi”

- Advertisement -

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, nu renunţă nici în ruptul capului la ideea unei noi conduceri pentru Regia Autonomă de Transport Timişoara. Nemulţumit de prestaţia lui Ioan Goia, Robu i-a cerut acestuia demisia în repetate rânduri. Ultimul apel public făcut săptămâna trecută a avut aceeaşi soartă ca şi cele anterioare: a fost ignorat.

„Cu RATT aștept ceea ce am declarat săptămâna trecută. Nu am ce să mai discut, sunt foarte nemulțumit. Dacă nu își dau demisia oricum mult nu mai e din mandat, sper să ajungem să avem și un consiliu de administrație mai preocupat de buna funcționare a sistemului de transport al Timișoarei și o conducere executivă mai preocupată și mai competentă. Eu m-am săturat de explicații și de vorbe pline de bunăvoință. Constat niște realități și sunt nemulțumit. (…) Eu sunt liberal, om cu convingeri democratice, om care crede în statul de drept și în regulile sale, eu nu vin să le fac oamenilor șicane, să le spun vezi că dacă nu pleci, vei avea de-a face cu mușchii mei”, a explicat Robu.

Primarul nu s-a abţinut de la a critica dur lipsa de reacţie a celor de la RATT. „Nu m-a sunat, dar am fost informat că a avut o ședință cu Consiliul de Administrare în care cu mâinie proletară şi membrii Consiliului de Administraţie, nişte paraziţi acolo, şi domnul Goia unde au infierat luarea mea de atitudine faţă de cum merg lucrurile în RATT. Le trece vremea acuși, eu nu acționez abuziv, nu am nevoie de conflicte, dar voi avea grijă ca la concursul organizat să intre doar oameni pe care îi interesează bunul mers al orașului”, a completat Robu. În ceea ce priveşte conducerea RATT, membrii Consiliul de Administraţie sunt Avram Stănușoiu, Culiță Chiș – directorul Direcției Tehnice din Primăria Timișoara, Daniel Ciancă, Nicu Bitea – copreşedinte PNL Timiş şi Teodor Crișan. Preşedintele consiliului este Dumitru Popovici.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=TX54qUwR0dw&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Nicolae Bitea şi-a dat demisia din funcţia de director al STPT! Acesta invocă motive personale

Nicolae Bitea și-a înaintat demisia din funcția de director...

Goia scoate pensionarii în stradă, dar nu bea decât apă minerală cu coloizi de aur și argint!

Cine nu a auzit despre Societatea Metropolitană de Transport...

Chioscurile STPT sunt DESCHISE si pe 24 ianuarie, desi e zi nelucratoare

Societatea de Transport Public Timişoara (STPT) anunță că, deși...

Primarul Robu, anunt inedit legat de gratuitatile pe vehiculele STPT

Majoritatea timișorenilor nu au o problemă cu faptul că...

Soferi beti, prinsi de politisti in timp ce conduceau masini neinmatriculate

Pofta de aventură i-ar putea duce direct la închisoare....

Premierul Mihai Tudose a demisionat. Cine ar putea sa ii ia locul la guvern

Lovitură de teatru în politica românească. Partidul Social Democrat...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img