Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu insistă: vrea demisia şefului RATT şi a Consiliului de Administraţie format din „paraziţi”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
26.8 ° C
27.8 °
26.1 °
32 %
1kmh
0 %
vin
26 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, nu renunţă nici în ruptul capului la ideea unei noi conduceri pentru Regia Autonomă de Transport Timişoara. Nemulţumit de prestaţia lui Ioan Goia, Robu i-a cerut acestuia demisia în repetate rânduri. Ultimul apel public făcut săptămâna trecută a avut aceeaşi soartă ca şi cele anterioare: a fost ignorat.

„Cu RATT aștept ceea ce am declarat săptămâna trecută. Nu am ce să mai discut, sunt foarte nemulțumit. Dacă nu își dau demisia oricum mult nu mai e din mandat, sper să ajungem să avem și un consiliu de administrație mai preocupat de buna funcționare a sistemului de transport al Timișoarei și o conducere executivă mai preocupată și mai competentă. Eu m-am săturat de explicații și de vorbe pline de bunăvoință. Constat niște realități și sunt nemulțumit. (…) Eu sunt liberal, om cu convingeri democratice, om care crede în statul de drept și în regulile sale, eu nu vin să le fac oamenilor șicane, să le spun vezi că dacă nu pleci, vei avea de-a face cu mușchii mei”, a explicat Robu.

Primarul nu s-a abţinut de la a critica dur lipsa de reacţie a celor de la RATT. „Nu m-a sunat, dar am fost informat că a avut o ședință cu Consiliul de Administrare în care cu mâinie proletară şi membrii Consiliului de Administraţie, nişte paraziţi acolo, şi domnul Goia unde au infierat luarea mea de atitudine faţă de cum merg lucrurile în RATT. Le trece vremea acuși, eu nu acționez abuziv, nu am nevoie de conflicte, dar voi avea grijă ca la concursul organizat să intre doar oameni pe care îi interesează bunul mers al orașului”, a completat Robu. În ceea ce priveşte conducerea RATT, membrii Consiliul de Administraţie sunt Avram Stănușoiu, Culiță Chiș – directorul Direcției Tehnice din Primăria Timișoara, Daniel Ciancă, Nicu Bitea – copreşedinte PNL Timiş şi Teodor Crișan. Preşedintele consiliului este Dumitru Popovici.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=TX54qUwR0dw&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare