ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

VIDEO Marius Craina explică de ce s-a anulat concursul pentru conducerea Spitalului Judeţean. Decizia legată de candidatură

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La aproximativ trei săptămâni după anunţarea concursului pentru funcţia de manager al Spitalului Judeţean, pe site-ul instituţiei a fost publicat un anunţ privind anularea procedurii de selecţie. Managerul Marius Craina a explicat pentru Vocea Timişului motivele pentru care a fost anulat concursul, dar şi ce decizie a luat privind continuarea în funcţia de şef al medicilor de la Spitalul Judeţean din Timişoara.

„În cursul săptămânii trecute, ministrul Sănătăţii a emis un ordin prin care s-a numit noul Consiliul de Administraţie. Practic, s-au înlocuit trei persoane cu colegi din Ministerul Sănătăţii care fac parte din nou CA al Spitalului Judeţean Timişoara. În cadrul acestei săptămâni a avut loc prima şedinţă a CA. În cursul zilei de luni, s-a ales preşedintele CA în persoana doamnei Dana Enache din cadrul Ministerului Sănătăţii. Au fost mai multe discuţii legate de viitorul spitalului judeţean, iar printre discuţii s-a numărat şi postul de manager al spitalului, având în vedere că postul va fi vacantat în 17 decembrie atunci când exprimă mandatul meu obţinut prin concurs acum trei ani de zile. Având în vedere că până în 17 decembrie postul este ocupat prin concurs, s-a luat decizia anulării acestui concurs care a fost organizat în urmă cu trei săptămâni. Va urma o perioadă de interimat în care ministrul Sănătăţii va numi o conducere interimară, maxim trei luni de zile sau şase luni de zile, perioadă în care se va ocupa un concurs pentru ocuparea postului”, ne-a spus managerul.

Ce spune Marius Craina despre candidatura pentru un nou mandat puteţi afla în videoclipul de mai jos.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore