Moș Crăciun vine la copii personalului Spitalului Județean din Timișoara. De unde a adunat banii de cadouri VIDEO

- Advertisement -
În 2014 Moș Crăciun va trece din nou pe la copii angajaților din Spitalul Clinic de Urgență Județean din Timișoara (SCJUT) pentru a le lăsa câteva cadouri. Cadrul în care Moșul va poposi în instituție va fi unul special, conceput tocmai pentru angajații spitalului.

”Cu ocazia sărbătorilor de iarnă dorim să organizăm, pentru angajații Spitalului Județean și în special pentru copii lor, o serbare a Crăciunului, în holul sau în amfiteatrul Gavrilescu al Spitalului, unde să aducem mai multe formații de muzică și dansuri, care să interpreteze colinde, dansuri populare, dansuri de societate. Totodată vrem să sărbătorim în acest fel Crăciunul împreună, în marea familie a Spitalului Județean și, cu această ocazie, dorim ca fiecărui copil sub vârsta de 14 ani, ai angajaților spitalului, să-i oferim un cadou adus de Moș Crăciun”a declarat, în exclusivitate pentru Vocea Timișului, managerul instituției, Marius Craina.

Fondurile necesare cumpărării de cadouri pentru copiii angajaților Spitalului Clinic Județean de Urgență au fost obținute din surse externe, însă pentru a afla care au fost acestea urmăriți înregistrarea video de mai jos. Tot acolo puteți afla și de ce vrea managerul instituției să reia acest ”proiect”, care nu a mai avut loc de mai mulți ani, dar și ce le transmite Craina angajațiilor S.C.J.U.T.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare