BEAT şi ÎNARMAT, un şofer a fost oprit de poliţiştii din Gătaia, după o vânătoare ILEGALĂ, cu maşina NEÎNMATRICULATĂ FOTO

- Advertisement -

Poliţiştii oraşului Gătaia efectuează cercetări faţă de doi bărbaţi, ambii în vârstă de 46 de ani, care ar fi împuşcat un căprior fără a respecta prevederile legale. Vineri, 30 mai 2014, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe raza localităţii Butin.

Întrucât şoferul, un bărbat de 46 de ani, din localitatea mai sus menţionată emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că autoturismul condus de acesta nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice.

Poliţiştii au procedat la controlul autovehiculului, în interior fiind găsite două arme de vânătoare care aparţineau unuia dintre cei doi bărbaţi, din localitatea Bran, judeţul Braşov, deţinute legal de acesta, dar şi 34 de cartuşe.

Extinzând verificările, poliţiştii au stabilit că în ziua respectivă cei doi bărbaţi ar fi fost pe un fond de vânătoare, din localitatea Butin, unde ar fi împuşcat un căprior fără a respecta prevederile legale.

Oamenii legii au procedat la indisponibilizarea autovehiculului şi ridicarea armelor şi cartuşelor în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vânătoare fără autorizaţie legală, transportul vânatului dobândit în urma unei vânători ilegale fără respectarea prevederilor legale, punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi bărbaţi.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img