DNA Timișoara, încă o ARESTARE ”mare” la IPJ Timiș. Comisarul șef Gheorghe Popescu, luat cu DUBA și dus la audieri

- Advertisement -

DNA Timișoara zguduie din temelii Inspectoratul de Poliție Județean Timiș. Zilele trecute, după arestarea inspectorului-șef al IPJ Timiș, Sorin Muntean, șeful Poliției Române, Petre Tobă, l-a numit interimar, la conducerea Inspectoratului, pe comisarul-șef Gheorghe Popescu, cel care a mai condus Poliția din Timiș în perioada 2010-2013. Ieri, IPJ Timiș ne anunța, subit, că ”prin Ordin al viceprim-ministrului, ministrul Afacerilor Interne, domnul Gabriel Oprea, cu data de 27 ianuarie a.c., comisar-şef de poliţie Mirescu Ion a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş”.

De ce? Pentru că azi, și fostul inspector șef (timp de câteva zile) al IPJ Timiș, Gheorghe Popescu, a fost ”săltat” de procurorii DNA. În urmă cu puțin timp, Popescu a fost dus de procurorii DNA Timișoara la sediul instituției, unde i se aduce în vedere faptul că este acuzat de luare de mită, conform primelor informații. Din mașina cu care a fost transportat comisarul șef la DNA Timișoara, procurorii au scos și un televizor.

UPDATE: Fostul inspector șef al IPJ Timiș, Gheorghe Popescu, a fost lăsat de procurorii DNA Timișoara să plece acasă. Polițistul a părăsit sediul instituției în jurul orei 19:00, refuzând să explice care sunt motivele pentru care a fost adus la DNA. “Am fost chemat de procurori şi am venit singur. E treaba mea şi a procurorului ce am discutat” a spus Popescu.

Foto: Adrian Pîclișan

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=LxWw94y-s0A&feature=youtu.be]

Foto:renasterea.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img