Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialDEZINFORMARE grosolană! Fostul primar, Gheorghe Ciuhandu, NU a fost ”adus din Germania...

DEZINFORMARE grosolană! Fostul primar, Gheorghe Ciuhandu, NU a fost ”adus din Germania la DNA”. E acasă, ”cu niște colegi”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Unii jurnaliști inventează ”diverse” pentru a face ”rating”, însă când subiectele lor sunt demne de procese penale, totul se transformă într-un bumerang atât pentru jurnalistul ”inventiv” cât și pentru trustul de presă reprezentat de acesta.

Este și cazul portalului on-line Ziua de Vest din Timișoara, care a postat o știre ”EXCLUSIVĂ” cum că fostul primar al orașului de pe Bega a fost adus ”în urmă cu câteva ore, sub escortă, la sediul DNA Timișoara”. Ca și cum știrea nu era suficient de ”pompoasă”, în interiorul articolului se menționa faptul că ”Ciuhandu a fost adus la Timișoara din Germania, de o echipă a anchetatorilor, trimisă peste graniță special pentru acest lucru”.

Contactat de jurnaliștii Vocea Timișului, fostul edil a răspuns la telefon, (culmea!) și a și dezmințit acuzația, cu atât mai mult cu cât, mare parte din presa locală are câte un jurnalist în ”stand-by”, tocmai pe holurile DNA, acolo unde este audiat inspectorul șef de poliție Gheorghe Popescu.

Ghoerghe Ciuhandu s-a declarat surprins de știrea pe care o aflase tocmai de la colegul nostru, acesta aflându-se acasă, ”într-o discuție” cu câțiva prieteni.

”Sunt niște porcării și niște minciuni și niște… Nu știu cine-și permite să dea asemenea știri. Eu sunt acasă, sunt într-o discuție cu niște oameni… Este o minciună sfruntată. Pe ce motiv să mă ia DNA-ul? Nu mă interesează ce scriu ei. DNA-ul este stat în stat, poate să vină peste un minut, dacă au informații, dar eu nu sunt vizat de asemenea chestiuni. Nu am niciun fel de înștiinare în acest sens. Repet, sunt acasă, într-o discuție privată cu niște colegi” ne-a spus fostul primar al Timișoarei.

Conform informației apărute în Ziua de Vest, Ciuhandu ar fi fost adus de procurorii DNA la sediul din Timișoara pentru a da explicații referitoare la modul în care s-au făcut vânzările de locuințe în baza Legii 112, legea care permitea vânzarea locuinţelor către chiriaşi. Într-adevăr acest aspect este verificat de justiția din Timișoara, însă de la acest fapt și până a-l trimite ”băga” pe fostul primar în sediul DNA, e cale lungă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare