Pentru PROMOVARE! Poli Timișoara și-a prezentat noile achiziții

- Advertisement -

Cele trei ”noutăți” prezentate miercuri de pe Poli Timișoara, sunt fundașul Cristian Melinte (născut pe 9 mai 1988, la Timișoara), mijlocașul Cătălin Doman (născut pe 30 ianuarie 1988, la Drobeta Turnu Severin) și atacantul Bogdan Chipirliu (născut pe 21 iulie 1992, la Galați). Cei trei s-au alătuat lotului pregătit de Alexa încă de săptămâna trecută, iar în ultimele zile clubul de pe Bega a finalizat demersurile pentru înregimentarea lor.

”Le urăm bun venit și sperăm în același timp că ne vor ajuta la atingerea obiectivului, acela de a reveni în prima ligă. Sunt niște jucători care credem că ne vor ajuta în meciurile rămase din sezonul regular și apoi în play-off. Deși mulți sunt tentați să creadă că suntem deja promovați, nu este nici pe departe așa. Suntem conștienți că urmează 15 meciuri foarte dificile. Tocmai de aceea am ținut să mai aducem câțiva jucători care să ne ajute să atingem acest obiectiv”, a spus managerul sportiv Ion Timofte.

”Tim” a fost imediat completat de Dan Alexa, care a văzut deja ce pot cei trei fotbaliști. ”Sunt jucători pe care ni i-am dorit foarte mult. Am încredere în ei, sunt convins că pot ajuta mult această echipă. Îmi doresc să pot să îi fac să se acomodeze cât mai ușor. Vreau să îi aduc într-o formă cât mai bună, pe care știu că au arătat-o pe unde au jucat. Sunt bucuros că au semnat cu noi” a spus ”Chirurgul”.

Fundașul Cristian Melinte a semnat un contract valabil doar până la finalul acestei ediții de campionat, dar se declară satisfăcut de faptul că va juca la Poli. ”Vreau să le mulțumesc lui Mister și domnului Timofte că mi-au dat posibilitatea să ajung aici. Ce îmi doresc acum e să mă integrez cât mai repede și să ajut echipa să revină în prima ligă” a spus noua achiziție a bănățenilor.

Doman a semnat un contract valabil pentru un sezon și jumătate. ”Este o nouă provocare pentru mine, un nou început. Sunt fericit că am ajuns la Timișoara, o echipă de tradiție. Îmi doresc ca la final să atingem scopul, adică promovarea” a spus mijlocașul care a făcut carieră la Rapid București.

Ultimul, dar nu cel din urmă, Chipirliu a fost împrumutat de la Oțelul Galați până la vară. ”Mă bucur că am ajuns la Timișoara, o echipă foarte bună. Din punctul meu de vedere, nu are ce căuta în liga a doua. Cred că Poli ar trebui să fie în prima divizie, să se lupte pentru locurile fruntașe. Sunt fericit că am ajuns aici!” a spus atacantul.

Foto. acspoli.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img