Poli şi-a prezentat atacantul englez după ce-a debutat pe gazon. Wilson Kneeshaw – noua vedetă din ofensivă?

Date:

Chiar dacă a debutat sâmbătă, în partida cu Săgeata Năvodari, Wilson Kneeshaw, născut la 20 mai 1994 la Darlington (Anglia) a fost prezentat astăzi de Poli Timişoara. Atacantul care a evoluat pentru echipa Under 21 a Middlesbrough FC, a spus şi câteva cuvinte despre noua sa experienţă. ”Mă bucur că am jucat sâmbătă seara. Sunt convins că putem creşte în joc şi că vom urca şi în clasament. Nu mă aşteptam să evoluez atât de mult, mă gândeam că voi intra 10-15 minute pe teren. Fotbalul românesc este la un nivel foarte bun, iar nivelul echipei este ridicat. Trebuie să fim atenţi la materializarea acţiunilor noastre de atac. Am avut câteva şanse bune, puteam uşor să câştigăm partida de sâmbătă dacă am fi fost mai atenţi”, a spus Kneeshaw, la prezentarea oficială.

Englezul şi-a făcut şi o scurtă prezetare spunând că ”Pot evolua ca număr 10, dar şi ca atacant. Am fost foarte fericit că am putut evolua la scurt timp după semnarea actelor de transfer. Sunt foarte bucuros că am ocazia de a evolua aici” a mai declarat atacantul.

Tânărul din ofensiva lui Poli se declară încântat de oraşul care-i va fi gazdă, iar cele două săptămâni petrecute deja aici l-au convins de ospitalitatea Timişoarei: ”Am fost atâta vreme la Middlesbrough, fireşte că a fost destul de greu să plec, dar acum sunt la Poli şi acesta este următorul pas al carierei mele. Imediat ce-a apărut şansa de a juca la Timişoara am fost bucuros că mi s-a oferit această oportunitate. Am căutat informaţii despre echipă şi oraş. Am fost primit extraordinar de colegi şi de oamenii de aici. Sunt încrezător în potenţialul de creştere a echipei şi sunt convins că putem obţine câteva victorii care să ne ducă spre poziţiile superioare din clasament”.

Foto:acspoli.ro

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare