Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doi tineri polişti convocaţi la naţionala Under 18 a României

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
nori împrăștiați
5.1 ° C
6.2 °
3.9 °
81 %
3.6kmh
40 %
mar
6 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
16 °

Două dintre speranţele fotbalului timişorean, Cristian Bărbuţ, alături de Cristian Bocşan au fost convocaţi la naţionala de fotbal U18 a României.

Jucătorii ACS Poli Timişoara, Cristi Bărbuţ şi Cristi Bocşan (foto), au fost convocaţi la echipa naţională a fotbaliştilor cu vârste de până la 18 ani inclusiv, întrucât selecţionata aceasta urmează să joace  „dublă” amicală cu naţionala similară a Statelor Unite ale Americii. Meciurile au fost programate pentru 22 martie, respectiv două zile mai târziu, 24 martie 2013, la Mogoşoaia. Ambele partide se dispută cu începere de la ora 16:00 şi se vor putea vedea în direct la GSP Tv.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare