ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

A încetat din viaţă Doru Spătaru, directorul executiv al Poliţiei Locale Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Născut 1954 la Periam, judeţul Timiş, şeful instituţiei a urmat studiile primare la Cluj, iar, mai apoi, a absolvit Academia de Poliţie în anul 1977.  Doi ani mai târziu, termină şi  Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Babes-Bolyai”, fiind mai apoi repartizat la I.P.J. Cluj, în funcţia de specialist criminalist.Din 16 august 1999 a fost şef al Poliţiei Timiş, timp de 17 luni.Nu doar apărător al dreptăţii, ci şi un adept al teatrului şi lecturii, Doru Spataru aspira spre o viaţă liniştită, alături de familie, iar anii bătrâneţii îi dedicase nepoţilor.

Conform surselor, el vorbea cu drag despre slujba sa „Este o meserie frumoasă şi interesantă. Te confrunţi în fiecare zi cu ceva nou. Dacă o faci cu profesionalism, ai şi satisfacţii şi cea mai mare este să descoperi răul din societate şi să-l înlături, să sprijini cetăţeanul”. Cazul Bomba de pe Calea Aradului, cu privire la maşinile de lux, a fost unul dintre cele mai importante din cariera sa, numit şi cazul-vedeta.

„Această veste a întristat întreaga instituție și pe toți cei care l-au cunoscut. Domnul Director va rămâne veșnic în amintirea noastră, căci a fost un om deosebit, un lider adevărat, care şi-a făcut meseria cu multă dragoste, cu multă pricepere şi cu responsabilitate. Un om de înaltă ţinută morală, cu o deosebită nobleţe sufletească, modest şi decent, omenos şi respectuos, a fost iubit şi stimat de toţi cei care l-au cunoscut.” au transmis cei din cadrul IPJ Timiş. Cei care doresc să-l conduc pe un ultim drum pe directorul Poliţiei, o pot face sâmbătă, 4 ianuarie 2014,  la ora 15.00, la Cimitirul din Calea Șagului.

sursa foto: adevarul.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore