Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriRăzbunare de Anul Nou? Casa unui polițist din Timișoara a fost vandalizată...

Răzbunare de Anul Nou? Casa unui polițist din Timișoara a fost vandalizată de Revelion VIDEO+FOTO EXCLUSIV

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Când ești om al legii și ești nevoit să aplici anumite reguli, îți faci, fără excepții, dușmani, iar dacă ești polițist, aceștia parcă sunt și mai mulți. Tot din aceeși categorie face parte și un bărbat care, în noapte de Revelion, și-a bătut joc, intenționat, de pereții casei unui polițist din Timișoara.

În noaptea dintre 31 decembrie 2013 și 1 ianuarie 2014, un bărbat a aruncat pe pereții casei polițistului, ulei auto ars, substanță care pătează irecuperabil pereții, apărătorul legii fiind nevoit acum să-și refacă tencuiala casei, întrucât pe locurile unde a juns uleiul nu poate fi vorba de a vopsii din nou întrucât uleiul pătrunde în tencuiala decorativă aplicată pe imobil.

”Acțiunea” a avut loc la ora 00:53, fiind înregistrată de camerele de supraveghere instalate de polițistul timișorean pe propria casă. Din imaginile surprinde de sistemul de supraveghere se poate observa un bărbat  care are pe cap o şapcă, însă acest ”amănunt” nu va fi un impediment prea mare pentru polițiști care anchetează deja descoperirea făptașului, dar și dacă acesta a acționat singur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare