Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Răzbunare de Anul Nou? Casa unui polițist din Timișoara a fost vandalizată de Revelion VIDEO+FOTO EXCLUSIV

- Advertisement -

Când ești om al legii și ești nevoit să aplici anumite reguli, îți faci, fără excepții, dușmani, iar dacă ești polițist, aceștia parcă sunt și mai mulți. Tot din aceeși categorie face parte și un bărbat care, în noapte de Revelion, și-a bătut joc, intenționat, de pereții casei unui polițist din Timișoara.

În noaptea dintre 31 decembrie 2013 și 1 ianuarie 2014, un bărbat a aruncat pe pereții casei polițistului, ulei auto ars, substanță care pătează irecuperabil pereții, apărătorul legii fiind nevoit acum să-și refacă tencuiala casei, întrucât pe locurile unde a juns uleiul nu poate fi vorba de a vopsii din nou întrucât uleiul pătrunde în tencuiala decorativă aplicată pe imobil.

”Acțiunea” a avut loc la ora 00:53, fiind înregistrată de camerele de supraveghere instalate de polițistul timișorean pe propria casă. Din imaginile surprinde de sistemul de supraveghere se poate observa un bărbat  care are pe cap o şapcă, însă acest ”amănunt” nu va fi un impediment prea mare pentru polițiști care anchetează deja descoperirea făptașului, dar și dacă acesta a acționat singur.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=eCCu_MqNad8&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore