Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPolițist timișorean, în stare gravă la spital

Polițist timișorean, în stare gravă la spital

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Unul dintre cei mai apreciați polițiști din Timișoara trece prin momente grele. Este vorba despre Marius Mayer, care a suferit o intervenție chirurgicală pe creier și este în comă indusă.

Atât familia, cât și colegii sunt alături de Marius Meyer, unul dintre polițiștii timișoreni cu cele mai multe rezultate. Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, Marius a prins zeci de urmăriți internațional și a fost chiar decorat de Ministerul de Interne Spaniol pentru profesionalismul de care a dat dovadă.

„Colegul nostru, Mayer Marius, de 42 de ani, trece prin momente grele, în urma unei intervenţii chirurgicale pe creier, fiind în comă indusă.

 

Ce putem spune despre el… ca este un poliţist desăvârşit, că a prins zeci de urmăriţi internaţional, că tocmai se întorsese dintr-o misiune din Anglia, că anul acesta a fost decorat de Ministerul de Interne Spaniol pentru profesionalismul de care a dat dovada …acum este un simplu om, ca noi toţi de altfel, când simţim fragilitatea materiei din care suntem modelaţi.

Dar, ştim că împreună putem deveni puternici şi putem să-l ajutăm pe Marius să fie din nou poliţistul cu care ne mândrim, pentru că ştim că este un LUPTĂTOR. Şi noi, şi voi suntem conştiinţa colectivă… un singur gând îndreptat spre el, pentru Marius înseamnă TOTUL.

SUNTEM ALĂTURI DE TINE MARIUS, TE IUBIM!”, au transmis colegii lui Marius de la IPJ Timiș.

Și gândurile noastre se îndreaptă către Marius. Îi urăm însănătoșire grabnică și să revină cât mai repede acasă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare