Unul dintre cei mai apreciați polițiști din Timișoara trece prin momente grele. Este vorba despre Marius Mayer, care a suferit o intervenție chirurgicală pe creier și este în comă indusă.

Atât familia, cât și colegii sunt alături de Marius Meyer, unul dintre polițiștii timișoreni cu cele mai multe rezultate. Potrivit reprezentanților IPJ Timiș, Marius a prins zeci de urmăriți internațional și a fost chiar decorat de Ministerul de Interne Spaniol pentru profesionalismul de care a dat dovadă.

„Colegul nostru, Mayer Marius, de 42 de ani, trece prin momente grele, în urma unei intervenţii chirurgicale pe creier, fiind în comă indusă.

 

Ce putem spune despre el… ca este un poliţist desăvârşit, că a prins zeci de urmăriţi internaţional, că tocmai se întorsese dintr-o misiune din Anglia, că anul acesta a fost decorat de Ministerul de Interne Spaniol pentru profesionalismul de care a dat dovada …acum este un simplu om, ca noi toţi de altfel, când simţim fragilitatea materiei din care suntem modelaţi.

Dar, ştim că împreună putem deveni puternici şi putem să-l ajutăm pe Marius să fie din nou poliţistul cu care ne mândrim, pentru că ştim că este un LUPTĂTOR. Şi noi, şi voi suntem conştiinţa colectivă… un singur gând îndreptat spre el, pentru Marius înseamnă TOTUL.

SUNTEM ALĂTURI DE TINE MARIUS, TE IUBIM!”, au transmis colegii lui Marius de la IPJ Timiș.

Și gândurile noastre se îndreaptă către Marius. Îi urăm însănătoșire grabnică și să revină cât mai repede acasă!

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.