AcasăStiriSocialUn bărbat din Sânnicolau Mare, condamnat la închisoare pentru infracţiuni rutiere, prins...

Un bărbat din Sânnicolau Mare, condamnat la închisoare pentru infracţiuni rutiere, prins ieri de polițiști. Vezi ce a făcut

Vineri, 6 septembrie 2013, poliţiştii Oraşului Sânnicolau Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria celui mai vestic oraș din țară.

Oamenii legii s-au deplasat pe strada Cuza Vodă, din oraşul Sânnicolau Mare, unde l-au depistat pe R. Mihai, de 44 de ani, care este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi 2 luni pentru infracţiuni la regimul rutier.

La data de 10 august 2011, bărbatul a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului Sânnicolau Mare fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

R, Mihai a fost introdus în Arestul I.P.J Timiş, urmând a fi transferat în penitenciar pentru executarea pedepsei.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente