ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un bărbat din Sânnicolau Mare, condamnat la închisoare pentru infracţiuni rutiere, prins ieri de polițiști. Vezi ce a făcut

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Vineri, 6 septembrie 2013, poliţiştii Oraşului Sânnicolau Mare au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria celui mai vestic oraș din țară.

Oamenii legii s-au deplasat pe strada Cuza Vodă, din oraşul Sânnicolau Mare, unde l-au depistat pe R. Mihai, de 44 de ani, care este condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi 2 luni pentru infracţiuni la regimul rutier.

La data de 10 august 2011, bărbatul a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe raza oraşului Sânnicolau Mare fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

R, Mihai a fost introdus în Arestul I.P.J Timiş, urmând a fi transferat în penitenciar pentru executarea pedepsei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore