Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Toshiba lansează Satellite Click, un nou hibrid detașabil cu Windows 8

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Cu un design similar gadgeturilor Asus Transformer, noul Toshiba Satellite Click ofera functionalitate de tableta si de laptop, cu un sistem simplu de prindere. Versiunea destinata pietei europene, Satellite W30t, utilizeaza un procesor Intel si are ventilator, in timp ce in SUA gadgetul va avea un procesor AMD Temash, fara ventilator si cu consum mai scazut de energie.

Chiar daca autonomia noului Toshiba Satellite Click ar putea fi mai mica in varianta europeana, performanta va fi cu siguranta mai mare. Tableta are o autonomie de 3-4 ore, iar atunci cand este conectata la dockul care include baterii duale, autonomia creste pana la 6-7 ore.

Dotat cu un HDD de 500GB, noul hibrid Toshiba Windows 8 include conectivitate micro HDMI, micro SD, micro USB pe tableta, iar pe tastatura exista si port USB 3.0. Pretul Toshiba Satellite Click nu a fost deocamdata dezvaluit, dar gadgetul este asteptat pe piata pana la sfarsitul lunii.

 

 
Sursa:hit.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare