Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

O femeie din Timişoara, urmărită internaţional de autorităţile din Spania, prinsă de poliţişti. Făcea echipă cu bărbatul prins acum trei zile

- Advertisement -

O femeie de 35 de ani, din Timişoara, pe numele căreia autorităţile spaniole au emis un mandat european de arestare, a fost depistată de poliţiştii timişeni, în urma schimbului de date şi informaţii operative, prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

Vineri, 30 august 2013, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au depistat-o, pe raza municipiului Timişoara, pe B. Felicia urmărită internaţional. Pe numele acesteia, autorităţile spaniole au emis un mandat european de arestare, fiind suspectată de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

La data de 06 septembrie 2011, femeia, aflându-se pe teritoriul Spaniei, ar fi deposedat, prin violenţă, o persoană de bani şi documente.

B. Felicia a fost prezentată magistraţilor Curţii de Apel Timişoara pentru confirmarea mandatului, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 5 zile. Persoana depistată a fost introdusă în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Timiş, urmând a fi demarată procedura de extrădare.

Vă reamintim că în cursul zilei de 28 august a.c., poliţiştii timişeni l-au depistat pe N. Crăciun, urmărit internaţional de autorităţile spaniole, care este concubinul femeii depistate în cursul zilei de azi.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore