Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Lemnul – un produs care dă mari bătăi de cap poliţiştilor timişeni, în această perioadă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Joi, 31 octombrie 2013, poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Rurale Făget au desfăşurat o acţiune, pe raza de competenţă, în scopul prevenirii şi combaterii delictelor silvice. În timpul acţiunii, în jurul orei 14:00, oamenii legii l-au depistat pe D. Beniamin, de 34 de ani, din localitatea Ohaba Română, în timp ce tăia arbori nemarcaţi, de diferite esenţe si dimensiuni.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

În jurul orei 19:30, poliţiştii Secţiei 7 Rurale Lugoj au oprit pentru control o autoutilitară care se deplasa pe DN 58 A, pe raza localităţii Victor Vlad Delamarina. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că şoferul P. Florin, de 30 de ani, din comuna Ghizela, transporta 22 de arbori, de esenţă cer, constatând totodată, faptul că materialul lemnos încărcat în autoutilitară nu corespunde cu cantitatea înscrisă în avizul de însoţire.

Şoferul a fost sancţionat contravenţional, iar materialul lemnos a fost depozitat la Ocolul Silvic Lugoj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare