Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPatru bărbaţi şi doi copii depistaţi în flagrant în timp ce furau...

Patru bărbaţi şi doi copii depistaţi în flagrant în timp ce furau lemne dintr-o pădure din Timiş

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faţă de mai multe persoane care au fost depistate în flagrant în timp ce sustrăgeau material lemnos dintr-o pădure.

Vineri, 23 august 2013, în jurul orei 18:00, în urma unui apel primit la numărul de urgenţă 112, poliţiştii s-au deplasat în localitatea Berini, unde au depistat în flagrant patru bărbaţi şi doi copii minori în timp ce încărcau în trei atelaje material lemnos, cu intenţia de a-l sustrage.

În urma verificărilor poliţiştii au stabilit că N. Bobi, de 22 de ani, N. Nicolae, de 38 de ani, G. Alexandru, de 46 de ani, C. Romeo, de 32 de ani şi cei doi copii minori ai celui din urmă, ar fi pătruns în interiorul pădurii, proprietate privată, unde, cu ajutorul unei drujbe, au tăiat patru m³ de material lemnos din specia ulm şi jugastru, pe care l-au încărcat în trei atelaje, cu intenţia de-al folosi în interes propriu.

Persoanele au fost conduse la sediul postului de poliţie, unde le-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tăiere ilegală de arbori. Totodată, poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.500 de lei pentru transportul materialului lemnos fără documente legale, întreaga cantitate de lemne fiind ridicată în vederea confiscării.

Extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că ulterior comiterii faptelor, C. Romeo, folosindu-se de un topor, ar fi adresat ameninţări cu acte de violenţă unui bărbat din Sacoşu Turcesc şi, totodată, i-ar fi distrus geamul de la portiera cabinei tractorului. Persoana în cauză este cercetată şi pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, distrugere şi port ilegal de armă albă.

Poliţiştii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare