Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţişti timişeni cercetaţi de… poliţişti timişeni. Şeful Poliţiei Lugoj şi alţi oameni ai legii din acelaşi oraş sunt anchetaţi de I.P.J. Timiş

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În urma controlului tematic efectuat la Poliţia Municipiului Lugoj, şeful I.P.J. Timiş a dispus declanşarea procedurii de cercetare prealabilă a cinci ofiţeri. Au fost atenţionaţi patru agenţi de poliţie şi un ofiţer. Totul a început datorită scandalului cu împuşcături dintre clanurile ţigăneşti din Lugoj.

În perioada 19-22 august 2013, o echipă de control, coordonată de adjunctul inspectorului-şef, a efectuat un control tematic la Poliţia Municipiului Lugoj, prin care a fost evaluat modul de punere în aplicare a anumitor planuri de măsuri întocmite la nivelul I.P.J. Timiş. Controlul a început, mai exact, după ce membrii clanului de romi „Viscol” au atacat cu focuri de armă şi cu alte arme pe câţiva membrii din clanul „Mihai”, de aceeaşi etnie, incident soldat cu rănirea prin împuşcare în ambele picioare a unui bătrbat.

În urma controlului efectuat de poliţiştii din imişoara, şeful inspectoratului a dispus declanşarea procedurii de cercetare prealabilă faţă de şeful Poliţiei Municipiului Lugoj, adjunctul acestuia, şeful Biroului de Ordine Publică, şeful Biroului de Investigaţii Criminale Lugoj şi un ofiţer din cadrul B.I.C. Lugoj, pentru stabilirea existenţei/inexistenţei abaterii disciplinare de „neglijenţă manifestată în îndeplinirea îndatoririlor de serviciu sau a dispoziţiilor primite de la şefii ierarhici”.

Totodată, s-a dispus atenţionarea unui ofiţer din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Lugoj şi a patru agenţi de poliţie, în vederea prevenirii comiterii unor abaterii disciplinare. Conform art.59 din Legea 360/2002 privind Statutul Poliţistului sancţiunile disciplinare se stabilesc şi se aplică numai după cercetarea prealabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare