Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Săptămâna prevenirii criminalității se încheie cu lecții de educație rutieră

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În cursul zilei de azi, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au fost prezenţi în mai multe şcoli gimnaziale, liceale şi grădiniţe, unde au susţinut cursuri de informare pe linie rutieră.

Totodată, au fost desfăşurate acţiuni în principalele intersecţii din oraşe în scopul informării şoferilor şi a celorlalţi participanţi la trafic pentru adoptarea unei conduite preventive în ceea ce priveşte circulaţia pe drumurile publice.

Această acțiune a polițiștilor a încheiat săptămâna 30 septembrie – 4 octombrie 2013, sub coordonarea Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii – I.G.P.R., pe parcursul căreia au derulat cea de-a opta ediţie a ”Săptămânii Prevenirii Criminalităţii”.

Poliţiştilor li s-au alăturat reprezentanţi din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş, Organizaţiei pentru Apărarea Drepturilor Omului din România – Timişoara, Organizaţiei ,,Salvaţi Copiii” Filiala Timiş, Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş şi Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare