Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Jumătate dintre vehiculele de transport marfă, controlate de poliţişti săptămâna trecută, au fost depistate cu nereguli

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În perioada 7 – 13 noiembrie 2013, poliţiştii timişeni, sub coordonarea Direcţiei Rutiere – I.G.P.R., au participat la o acţiune care a urmărit prevenirea accidentelor rutiere generate de încălcări ale normelor rutiere de către conducătorii de autovehicule destinate transportului public de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone şi transportului public de persoane cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri.

Acţiunea s-a desfăşurat în conformitate cu Planul de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL), la care România este parte. Pe parcursul activităţilor, poliţiştii au verificat peste 835 de autovehicule destinate transportului de marfă, iar pentru neregulile constatate au aplicat 416 sancţiuni contravenţionale.

Din totalul sancţiunilor aplicate în urma verificării autovehiculelor destinate transportului de marfă, 85 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi 170 pentru neutilizarea centurilor de siguranţă sau a dispozitivelor de retenţie.

De asemenea, au fost verificate 339 de autovehicule destinate transportului de persoane cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri, pentru neregulile constatate fiind aplicate 139 de sancţiuni contravenţionale.

Din totalul sancţiunilor aplicate în urma verificării autovehicule destinate transportului de persoane 24 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi 21pentru neutilizarea centurilor de siguranţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare