Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialVIDEO/FOTO Ziua şi incendiul, la Timişoara, datorită neatenţiei locatarilor. O colibă a...

VIDEO/FOTO Ziua şi incendiul, la Timişoara, datorită neatenţiei locatarilor. O colibă a ars în întregime

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

După ce luni casa în care locuia o familie de romi a luat foc datorită unei instalaţii electrice neadecvate, marţi, 15 octombrie 2013, o altă locuinţă, tot a unei familii de ţigani, a luat foc.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială a unităţii de pompieri, care a făcut tot posibilul pentru a ajunge să stingă incendiul, dar a întâmpinat dificultăţi întrucât locuinţa improvizată ce luase foc se afla pe câmp, alături de alte colibe, toate realizate din carton, lemne sau tablă şi chiar plastic.

Locuinţa a ars în totalitate, dar spre norocul locatarilor, aceştia nu se aflau în interiorul acesteia, femeia care locuieşte acolo împreună cu copilul său susţinând că cineva a pus intenţionat focul acolo, întrucât ea foloseşte o sobă pentru a face mâncare, sobă care se poate vedea şi în imagini, se afla „în curte”, sau mai exact spus, în afara locuinţei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare