Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Ziua şi incendiul, la Timişoara, datorită neatenţiei locatarilor. O colibă a ars în întregime

După ce luni casa în care locuia o familie de romi a luat foc datorită unei instalaţii electrice neadecvate, marţi, 15 octombrie 2013, o altă locuinţă, tot a unei familii de ţigani, a luat foc.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială a unităţii de pompieri, care a făcut tot posibilul pentru a ajunge să stingă incendiul, dar a întâmpinat dificultăţi întrucât locuinţa improvizată ce luase foc se afla pe câmp, alături de alte colibe, toate realizate din carton, lemne sau tablă şi chiar plastic.

Locuinţa a ars în totalitate, dar spre norocul locatarilor, aceştia nu se aflau în interiorul acesteia, femeia care locuieşte acolo împreună cu copilul său susţinând că cineva a pus intenţionat focul acolo, întrucât ea foloseşte o sobă pentru a face mâncare, sobă care se poate vedea şi în imagini, se afla „în curte”, sau mai exact spus, în afara locuinţei.

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore