Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Tot mai mulţi şoferi din Timiş ignoră indicatoarele rutiere. Două victime după un accident provocat de neatenţia la semnul „Cedează trecerea”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luni, 14 octombrie 2013, în jurul orei 14:30, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre producerea unui eveniment rutier pe raza municipiului Timişoara. Deplasându-se la faţa locului, oamenii legii au constatat că I. Ana, de 65 de ani, a condus un autoturism pe strada Pop de Băseşti, iar la intersecţia cu strada Gării nu a respectat semnificaţia indicatorului „Cedează Trecerea”, intrând în coliziune cu o motocicletă. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată pe sensul opus de mers, acroşând un alt autoturism oprit, în coloană, la semafor.

În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea gravă a motociclistului C. Lilian, de 45 de ani, din Timişoara şi rănirea uşoară a pasagerului aflat pe motocicletă, H. Marius, de 27 ani, din acelaşi municipiu.

Şoferiţei imprudente i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sub cupola M.A.I! Deținutul Alin Morcocian susține că, aflat în arest preventiv, agentul-șef Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale i-a facilitat o...

Înainte de toate, așa cum știu toți infractorii din spațiul danubiano-carpato-pontic, nu e niciun...

La milimetru! Rroma Denisa Căldăraș a ratat cursa Wizz Air de Dortmund care ar fi plasat-o, după audierile de la Parchet, direct în brațele...

Că Denisa Căldăraș a avut noroc cu carul, când a scăpat din ghearele (sub)ofițerilor...