AcasăStiriSocialÎncă 400 de amenzi date de poliţiştii din Timiş, doar ieri. Acţiunea...

Încă 400 de amenzi date de poliţiştii din Timiş, doar ieri. Acţiunea premergătoare Sărbătorilor Pascale dă roade

În ultimele 24 de ore, peste 200 de poliţişti din cadrul structurilor IPJ Timiş au acţionat pe raza întregului judeţ, în plus faţă de dispozitivul curent, pentru combaterea infracţiunilor de natură economică, a celor cu violenţă şi a furturilor, precum şi pentru combaterea infracţionalităţii stradale.

În cadrul acţiunii de ieri, au fost verificaţi 40 de agenţi economici şi peste 250 de mijloace de transport, în filtrele instituite pe rutele de transport. Ca urmare a controalelor efectuate, poliţiştii au constatat nouă infracţiuni, trei dintre acestea fiind pentru fapte de evaziune fiscală şi au aplicat aproape 400 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, acte de comerţ ilicit şi încălcarea normelor rutiere.

Valoarea totală a amenzilor depăşeşte din nou 100.000 de lei, iar poliţiştii anunţă că acţiunile lor vor continua.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente