Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialReșițean urmărit penal pentru că fura motorina din rezervorul TIR-ului pe care...

Reșițean urmărit penal pentru că fura motorina din rezervorul TIR-ului pe care era angajat să-l conducă

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La data de 3 octombrie 2013, în urma activităţilor de cercetare penală desfăşurate, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, cu avizul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, au dispus începerea urmăririi penale faţă de un bărbat, de 34 de ani, din Reşiţa, pentru săvârşirea infracţiunii de delapidare în formă continuată.

Acesta, în perioada aprilie – octombrie 2011, suspectul, în calitate de conducător auto la o societate comercială din Timişoara, cu obiect de activitate transport rutier de mărfuri, şi-a însuşit, in mod repetat si în interes personal, motorina din rezervorul autovehiculului de mare tonaj (TIR) aparţinând societăţii si pe care acesta îşi desfăşura activitatea.

Prejudiciul cauzat societăţii comerciale este în valoare de 138.213 lei.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului şi recuperării prejudiciului cauzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare