Datorită aglomerării la ghişeul de relaţii cu publicul s-a luat măsura prelungirii programului privind preluarea cererilor în intervalul orar 9:00-17:00, în zilele lucrătoare, de luni până vineri.

Totodată, oamenii legii fac apel la cetăţenii străini care sunt în situaţia de a solicita această procedură să se prezinte din vreme la ghişeu şi să aibă documentaţia aferentă acesteia. Informaţiile necesare se regăsesc afişate la sediul Serviciului pentru Imigrări al judeţului Timiş şi pot fi consultate şi pe site-ul Inspectoratului General pentru Imigrări – www.ori.mai.gov.ro – la secţiunea şederea în România, în scop de studii.

„Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale, la sediul Serviciului pentru Imigrări Timiş, din strada Andrei Mocioni, nr. 8-10, la numărul de telefon 0256/402432 sau 0256/402434” ne-au anunţat oficialii instituţiei.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.