Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEducațieServiciul pentru Imigrări al Poliţiei Timiş e plin. Vezi ce le recomandă...

Serviciul pentru Imigrări al Poliţiei Timiş e plin. Vezi ce le recomandă străinilor care vor să studieze la noi

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Datorită aglomerării la ghişeul de relaţii cu publicul s-a luat măsura prelungirii programului privind preluarea cererilor în intervalul orar 9:00-17:00, în zilele lucrătoare, de luni până vineri.

Totodată, oamenii legii fac apel la cetăţenii străini care sunt în situaţia de a solicita această procedură să se prezinte din vreme la ghişeu şi să aibă documentaţia aferentă acesteia. Informaţiile necesare se regăsesc afişate la sediul Serviciului pentru Imigrări al judeţului Timiş şi pot fi consultate şi pe site-ul Inspectoratului General pentru Imigrări – www.ori.mai.gov.ro – la secţiunea şederea în România, în scop de studii.

„Facem apel către toţi cetăţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale, la sediul Serviciului pentru Imigrări Timiş, din strada Andrei Mocioni, nr. 8-10, la numărul de telefon 0256/402432 sau 0256/402434” ne-au anunţat oficialii instituţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare