Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Atenţie ŞOFERI din Timiş! Azi, o nouă „cascadă” de la Poliţia Rutieră, între orele 18:00 şi 20:00

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
17 ° C
18.4 °
15.1 °
84 %
3.1kmh
0 %
mar
26 °
mie
27 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
24 °

Pentru reducerea riscului rutier pe drumurile naţionale, judeţene şi în localităţi, poliţiştii Inspectoratului Judeţean Timiş vor acţiona, în cursul zilei de azi, cu aparatele radar în sistem „cascadă”. Acţiunea are loc în această seară, între orele 18:00 şi 20:00 în tot judeţul Timiş.

Între orele 18.00 – 20.00 poliţiştii Serviciului Rutier vor acţiona în sistem „cascadă” pe D.N. 6, D.N 59, D.N. 59A, D.N. 68 A, D.J. 592, dar şi în interiorul localităţilor, în vederea depistării conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză şi normele legale care reglementează depăşirea.

Scopul acţiunii îl reprezintă reducerea numărului accidentelor rutiere şi a consecinţelor acestora, comise pe fondul nerespectării normelor rutiere care reglementează depăşirea şi viteza de deplasare a autovehiculelor pe drumurile publice.

Obiectivele acţiunii sunt:
– prevenirea producerii de evenimente rutiere având cauze generatoare viteza excesivă, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă aceste norme;
– combaterea excesului de viteză manifestat în special în afara localităţilor;
– depistarea conducătorilor auto care comit infracţiuni la regimul circulaţiei sau de altă natură;
– sancţionarea conducătorilor auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice;
– verificarea autovehiculelor înmatriculate în alte state şi identificarea ocupanţilor acestora.

La acţiune vor participa efective de poliţie rutieră şi ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara, Lugoj, Jimbolia, Sânnicolau Mare, Deta şi Făget, cât şi din cadrul secţiilor rurale aparţinătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare