Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialUn tânăr cu permisul suspendat pentru viteză, urmărit de Poliţiştii Rutieri la...

Un tânăr cu permisul suspendat pentru viteză, urmărit de Poliţiştii Rutieri la Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În jurul orei 23:45 un tânăr din localitatea Jebel , aflat la volanul unui VW Passat înmatriculat în Anglia, se deplasa pe Calea Lugojului spre Aeroport. Un echipaj al poliţiei rutiere, i-a făcut semn acestuia să oprească, dar şoferul a apăsat pedala de acceleraţie şi mai tare în încercarea de-a se face nevăzut.

Cei doi poliţişti au pornit în urmărirea lui, iar în comună Ghiroda, şoferul fugar lipsit de experienţă a pierdut controlul volanului, a rupt un stâlp mic de beton şi s-a oprit în câmp. Inconştientă şi teribilismul tânărului şofer, îl puteau costa viaţa deoarece la jumătate de metru de locul în care acesta a ieşit în câmp, se afla un copac destul de gros. În autoturism se mai afla o persoană prietenul şoferului, care după impact a sărit din maşină şi s-a făcut nevăzut în noapte. Şoferul a fost prins de poliţişti şi condus la sediul IPJ Timiş, unde i-a fost întocmit un dosar penal, tânărul riscând acum între 6 luni şi 3 ani de închisoare pentru fapta sa. [responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare