235 de amenzi pentru vitezomani, în ultimele 24 de ore. Suma totală, adusă de Poliţia Rutieră bugetului de stat, depăşeşte 50.000 de lei

- Advertisement -

În perioada 29 – 31 august 2013, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere din I.G.P.R., poliţiştii de la rutieră, împreună cu cei de la ordine publică, acţionează în trafic, folosind toate echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, din dotare, amplasate în sistem cascadă.

Astfel, în cursul zilei de vineri, poliţiştii au întocmit 6 dosare penale, au aplicat 347 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 50.300 de lei, dintre acestea 235 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză.

Totodată, au fost reţinute 18 permise de conducere, 10 dintre acestea fiind pentru depăşirea cu peste 50 km/h a limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.

Şi în cursul zilei de astăzi, poliţiştii timişeni continuă acţiunile pentru reducerea evenimentelor rutiere grave, produse pe fondul nerespectării normelor legale cu privire la circulaţia pe drumurile publice, în special a celor care reglementează regimul legal de viteză.

„Reamintim cetăţenilor că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice” spune reprezentantul I.P.J. Timiş.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Anturaj select! Președintele CJ Timiș, prins între interlopii Bebe Sabie și Adrian Corduneanu

Și azi totul este, nu despre capacitățile manageriale ale...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare