ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poliţia atenţionează din nou şoferii indisciplinaţi: Atenţie, viteza ucide!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţiştii timişeni au aplicat 332 de sancţiuni contravenţionale, în urma acţiunilor desfăşurate ieri, în trafic, pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave produse pe fondul nerespectării normelor legale cu privire la circulaţia pe drumurile publice, în special a celor care reglementează regimul legal de viteză.

50 de poliţişti de la „rutieră”, cu sprijinul celor de ordine publică, au acţionat sâmbătă, 31 august 2013, în trafic, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere din cadrul I.G.P.R, pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză.

Cu această ocazie, au fost utilizate toate echipamentele video de supraveghere a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, instalate pe autospecialele din dotarea structurilor de poliţie rutieră şi ordine publică, amplasate în sistem cascadă.

Astfel, poliţiştii au constatat 2 infracţiuni rutiere, au aplicat 332 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 55.870 de lei, dintre acestea 236 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză şi au reţinut 12 permise de conducere.

Poliţiştii recomandă tuturor conducătorilor auto să circule cu prudenţă şi să acorde o atenţie sporită pietonilor.

Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore