Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialNesimțirea și tupeul, sancționate de polițiștii rutieri la Pasajul Jiul

Nesimțirea și tupeul, sancționate de polițiștii rutieri la Pasajul Jiul

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Nesimțirea și tupeul au fost sancționate, de către polițiștii timișoreni, care au aplicat amenzi pe bandă rulantă, joi, în cadrul unei acțiuni pe linie rutieră ce s-a desfășurat la Pasajul Jiul. Vizați au fost șoferii care virează ilegal la stânga, de pe bulevardul Republicii spre calea Circumvalațiunii.

Oamenii legii au ieșit în stradă dis-de-dimineață în cadrul unei acțiuni ce a durat aproximativ șase ore. Șoferii care nu respectă regulile de circulație și depășesc coloana de mașini staționată la semaforul de pe bulevardul Republicii pentru a vira stânga de pe banda a doua au fost amendați de către polițiști. Nu au scăpat nici cei care nu au purtat centura de siguranță sau cei care au vorbit la telefon în timp ce conduceau autoturismul.

În total au fost aplicate 269 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 54.000 de lei.

Intersecția dintre bulevardul Republicii și Calea Circumvalațiunii este una dintre cele mai aglomerate din oraș, în special la orele de vârf, când șoferii stau minute bune la semafor pentru a efectua legal virajul la stânga.

1 COMENTARIU

  1. Daca viratul la stinga , pare corect sa fie sanctionat , arogantele pe care le intilnim tot mai des sint deranjante .! Zilele trecute am vazut o masina a politiei parcata pe un loc rezervat celor cu handicap , poate nu comentam (era un loc retras) daca in alte situatii un sofer , nu ar fi cel putin atentionat .!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare