Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

VIDEO! Protest în faţa sediului RATT. De ce se plâng şoferii şi vatmanii regiei şi pe ce director îl regretă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Şoferii şi vatmanii Regiei Autonome de Transport din Timişoara au decis: s-au săturat de discriminările de ordin salarial, de ore suplimentare neplătite, de mediul de muncă ostil, dar şi de indiferenţa conducerii. Aşa că, astăzi, aproximativ 40 de şoferi şi vatmani au ieşit în protesteze în faţa sediului RATT de pe Take Ionescu.

Înarmaţi cu pancarte pe care scria „vrem respect” sau” vrem condiţii de muncă şi salarii decente”, oamenii au scandat în faţa sediului „ vrem salarii egale, fără discriminare”. Pe scurt, oamenii acuză că în vreme ce unii şoferi câştigă 1.700 de lei pe lună, alţii, pentru aceeaşi muncă, încasează lunar chiar şi 2.000 de lei. Oamenii sunt nemulţumiţi şi de faptul că deşi sunt obligaţi să muncească ore suplimentare, acestea le sunt plătite o dată la trei luni şi nu în fiecare lună, cum ar fi normal. Vatmanii şi şoferii regiei mai spun că directorul Ioan Goia este arogant şi că refuză să discute cu ei, plângâdu-se că pe vremea când Ionuţ Nasleu, actualmente consilier al primarului, era director ajunct al RATT acesta discuta cu oamenii încercând să le rezolve nemulţumirile, numindu-l drept un bun gospodar. Primarul Nicolae Robu l-a trimis pe consilierul său personal, Cătălin Iapă, să discute cu oamenii pentru a afla care sunt nemulţumirile acestora. Protestatarii i-au spus acestuia, pe lângă cele amintite mai sus, şi că înainte de a pleca pe teren vehiculele regiei nu sunt verificate pentru a vedea dacă sunt într-o stare tehnică bună, dar şi că vatmanii şi şoferii nu dispun de grupuri sanitare la capăt de linie.

Despre nemulţumirile protestatarilor puteţi afla mai multe detalii în videoclipul de mai jos.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=W5AcVUwQXuM&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare