Laci Construct

Executarea lucrărilor în bătaie de joc a devenit un obicei al firmelor care fac diverse lucrări de reparaţii sau investiţii în Timişoara.

Nu de puţine ori, mici lucrări de reparaţii devin un adevărat coşmar pentru oamenii care locuiesc în zona unde se intervine. Asta pentru că lucrările sunt făcute de mântuială, iar aducerea zonei la starea iniţială, deşi este o obligaţie contractuală, este neglijată de firmele care fac lucrări. Cel mai recent exemplu de acest tip s-a petrecut ieri în Timişoara. În toamna anului 2016, un locatar de pe strada Tata Oancea a fost branșat la rețeaua de apă. Muncitorii firmei Laci Construct au lăsat în spatele lor un adevărat dezastru. Ieri, lucrarea de mântuială executată de aceștia în urmă cu doar 5 luni, a transformat strada într-o veritabilă fântână arteziană. Echipa de la Aquatim a remediat problema, însă a lăsat în urmă un mare morman de pietriș nesemnalizat, iar altă firmă care are contract de asfaltare cu Aquatim, urmează să vină pentru a remedia carosabilul. În situaţia acesta, Poliţia Locală ar putea sancţiona firma care a executat lucrarea pentru că nu a curăţat deşeurile, iar şi Poliţia Rutieră ar putea aplica o amendă pentru nesemnalizarea lucrărilor. Oamenii legii însă nu intervin în situaţii de acest gen, deşi au prerogative legale.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.