Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bătaie de joc pe o stradă din Timişoara, după lucrări de mântuială făcute de firma Laci Construct

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Executarea lucrărilor în bătaie de joc a devenit un obicei al firmelor care fac diverse lucrări de reparaţii sau investiţii în Timişoara.

Nu de puţine ori, mici lucrări de reparaţii devin un adevărat coşmar pentru oamenii care locuiesc în zona unde se intervine. Asta pentru că lucrările sunt făcute de mântuială, iar aducerea zonei la starea iniţială, deşi este o obligaţie contractuală, este neglijată de firmele care fac lucrări. Cel mai recent exemplu de acest tip s-a petrecut ieri în Timişoara. În toamna anului 2016, un locatar de pe strada Tata Oancea a fost branșat la rețeaua de apă. Muncitorii firmei Laci Construct au lăsat în spatele lor un adevărat dezastru. Ieri, lucrarea de mântuială executată de aceștia în urmă cu doar 5 luni, a transformat strada într-o veritabilă fântână arteziană. Echipa de la Aquatim a remediat problema, însă a lăsat în urmă un mare morman de pietriș nesemnalizat, iar altă firmă care are contract de asfaltare cu Aquatim, urmează să vină pentru a remedia carosabilul. În situaţia acesta, Poliţia Locală ar putea sancţiona firma care a executat lucrarea pentru că nu a curăţat deşeurile, iar şi Poliţia Rutieră ar putea aplica o amendă pentru nesemnalizarea lucrărilor. Oamenii legii însă nu intervin în situaţii de acest gen, deşi au prerogative legale.
[responsive_youtube

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare