Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

USR Timiş a primit sediu de la primărie: insalubru, fără căldură, dar cu un maldăr de pături!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
nori împrăștiați
5.1 ° C
6.2 °
3.9 °
81 %
3.6kmh
40 %
mar
6 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
16 °

În vara anului 2016 reprezentanţii PMP Timiş încasau o amendă frumuşică de la Poliţia Locală pentru că şi-au vopsit în verde poarta sediului pe care l-au primit de la Primăria Timişoara pentru a-şi desfăşura activitatea de partid. Sediul alocat de primărie era la adresa Vasile Alecsandri nr.1, imobil situat în zona centrală şi aflat în patrimoniul primăriei, însă, lăsat în paragină. În 2016, povestea se repetă şi un alt partid din Timiş se plânge că e pus să funcţioneze într-un spaţiu neadecvat.

„Spațiul pe care USR Timiș l-a primit este unul insalubru, neîncălzit, cu accesul blocat și cu probleme litigioase. Nu este doar neadecvat, ci de-a dreptul nefuncțional. Având în vedere starea spațiuliului oferit de primăria condusă de PNL și faptul că acceptarea sa de către USR Timiș ne-ar crea mai multe probleme decât ar rezolva, considerăm acest fapt ca un abuz al primăriei. Cum putem împăca afirmațiile repetate ale primarului PNL, domnul Nicolae Robu, cum că respectă electoratul tuturor partidelor, în condițiile în care echipei USR, căreia 18% din cetățenii Timișoarei i-au acordat votul de încredere la alegerile parlamentare din Decembrie, nu-i acordă oportunitatea de a-și desfășura activitatea într-un sediu măcar funcțional dacă nu și decent? USR Timiș nu va accepta bătaia de joc a unui primar care nu face distincția dintre competiție și opresiune, ale cărui jocuri politice se află de multe ori la marginea democrației, și nici nu vom lăsa ca eforturile nostre, îndreptate către scopurile pentru care ne-au mandatat alegătorii, să fie deturnate spre restaurări imobiliare”, acuză cei de la USR Timiş. USR Timiş a primit sediu de la primărie: insalubru, fără căldură, dar cu un maldăr de pături! 1

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare