Vocea-Timișului-a-avut-dreptate-DNA-a-dat-iama-în-comisarii-de-la-IPJ-Timiș-DGA2

Flarant al Direcţiei Generale Anticorupţie la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş. Ofiţerii DGA au descins, ieri, la sediul inspectoratului de poliţie, acolo unde au organizat un flagrant pentru prinderea unui ofiţer din cadrul IPJ care lua mită pentru soluţionarea unui dosar penal.

„În cursul zilei de ieri, 15 ianuarie a.c., în jurul orei 15.00, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Timiș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au prins în flagrant un agent de poliție din cadrul I.P.J. Timiș, în timp ce remitea unei persoane denunțătoare în cauză suma de 550 euro (echivalentul a 2.500 de lei), diferența până la 4.600 de lei primiți de la o terță persoană pentru soluționarea unui dosar penal”, au anunţat reprezentanții Serviciului Județean Anticorupție Timiș.

Poliţistul media împăcarea dintre victima unei agresiuni şi cel acuzat de actul de violenţă. Poliţistul a încercat să convingă partea vătămată să îşi schimbe declaraţia şi să ia bani de la agresor pentru ca dosarul să fie soluţionat. Pentru că victima a refuzat să se întâlească cu agresorul, poliţistul a intermediat distribuirea banilor. Flagrantul organizat ieri a avut loc ca urmare a reclamaţiei făcute de victima agresiunii căreia omul legii ar fi trebuit să îi dea nu mai puţin de 4.000 de lei pentru împăcarea cu agresorul.

Articolul precedentPolitistii din Timis, campanie pentru prevenirea furturilor din autoturisme. Ce sfaturi ne dau
Articolul următorDRAMATIC O mama a sunat la 112 sa anunte ca fiica ei vrea sa se sinucida
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII