Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Politist spagar, din IPJ Timis, ridicat de DGA dupa un flagrant. Cum incerca sa ajute un infractor

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Flarant al Direcţiei Generale Anticorupţie la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş. Ofiţerii DGA au descins, ieri, la sediul inspectoratului de poliţie, acolo unde au organizat un flagrant pentru prinderea unui ofiţer din cadrul IPJ care lua mită pentru soluţionarea unui dosar penal.

„În cursul zilei de ieri, 15 ianuarie a.c., în jurul orei 15.00, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Timiș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au prins în flagrant un agent de poliție din cadrul I.P.J. Timiș, în timp ce remitea unei persoane denunțătoare în cauză suma de 550 euro (echivalentul a 2.500 de lei), diferența până la 4.600 de lei primiți de la o terță persoană pentru soluționarea unui dosar penal”, au anunţat reprezentanții Serviciului Județean Anticorupție Timiș.

Poliţistul media împăcarea dintre victima unei agresiuni şi cel acuzat de actul de violenţă. Poliţistul a încercat să convingă partea vătămată să îşi schimbe declaraţia şi să ia bani de la agresor pentru ca dosarul să fie soluţionat. Pentru că victima a refuzat să se întâlească cu agresorul, poliţistul a intermediat distribuirea banilor. Flagrantul organizat ieri a avut loc ca urmare a reclamaţiei făcute de victima agresiunii căreia omul legii ar fi trebuit să îi dea nu mai puţin de 4.000 de lei pentru împăcarea cu agresorul.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare