Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialProprietarii imobilelor care se "descompun" peste timisoreni, sanctionati cu 1.000 de lei

Proprietarii imobilelor care se „descompun” peste timisoreni, sanctionati cu 1.000 de lei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Peste 50 de proprietari de imobile au fost sancționați de polițiștii locali din Timișoara numai în ultimele zece zile. Motivul? Nepăsarea față de cum arată clădirile pe care le dețin, clădiri care reprezintă adevărate pericole pentru trecători.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplină în Construcții și Afișaj Stradal au continuat să acționeze pentru luarea măsurilor legale, conform atribuțiilor și în limitele conferite de lege, în cazul clădirilor degradate de pe raza municipiului Timișoara. Astfel, în ultimele zece zile, în urma verificărilor efectuate, polițiștii locali au constatat și aplicat încă 51 sancțiuni contravenționale atât persoanelor fizice, cât și celor juridice, conform HCL 371/2007 modificată, amenzi a câte 1.000 lei fiecare, deoarece proprietarii acestora nu au luat măsuri de curățare și întreținere, prin îndepărtarea elementelor de construcție și tencuială care stau să se desprindă de pe fațadele clădirilor, constituind un real pericol pentru trecători.

În total, în prima lună a acestui an au fost aplicate un număr de 96 sancțiuni pentru neîntreținerea clădirilor. ”Astfel de constatări au fost efectuate în zone precum str. Gh. Doja, N. Titulescu, I. Nemoianu, C.D. Loga, Badea Cârțan, Aurel Cosma, Ion Ghica, 3 August 1919. Reamintim că toți proprietarii de clădiri au obligația să asigure periodic curățarea fațadelor locuințelor, clădirilor amplasate la frontul străzii, degajarea elementelor de construcție cum sunt ornamentele și tencuiala care stau să se desprindă de pe fațadele acestora și care reprezintă pericol pentru cetățenii care trec prin apropiere”, susțin reprezentanții Direcției Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare