Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialHoțul care a furat ieri lanțișorul de aur de la gâtul timișorencei,...

Hoțul care a furat ieri lanțișorul de aur de la gâtul timișorencei, a fost arestat preventiv. Minorul este cercetat în libertate

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale l-au arestat preventiv pe tânărul de 20 de ani acuzat de tâlhărie, după ce vineri, alături de un minor de 17 ani, au smuls lănţişorul de aur de la gâtul unei femei. Fapta a fost comisă în jurul orei 7:20, pe strada Eneas din Timișoara, iar cei doi au fost imobilizați de doi trecători care au auzit țipetele femeii.

Astfel, sâmbătă, 5 iulie 2014, IPJ Timiș informează că cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă unde s-a stabilit că minorul poate fi cercetat în stare de libertate, în timp ce pe numele tânărului de 20 de ani magistraţii au emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare