Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

A poftit carne de căprioară, de Crăciun, fără să plătească. Braconier pozat la o partidă de vânătoare ILEGALĂ lângă Aeroportul Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °
A împuşcat cu sânge rece o căprioară, pe care mai apoi a trântit-o în portbagajul maşinii fără pic de remuşcare, totul cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

Vorbim despre un bărbat care conducea un autoturism de teren, cu numărul de înmatriculare HD-69-MMC şi care a fost fotografiat de un cititor Vocea Timişului la braconaj, în vecinătatea Aeroportului din Timişoara.

În Legea 407/2006 care reglementează vânătoarea pe teritoriul ţării noastre se arată că: „Art. 27. – Vânătoarea se exercită numai de către vânători, dacă îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii: a) posedă permis de vânătoare eliberat în România, în cazul membrilor organizaţiilor vânătoreşti din ţară, sau permis ori licenţă valabilă în ţara lor, în cazul vânătorilor cetăţeni străini; b) posedă autorizaţie individuală de vânătoare, eliberată pe numele său de gestionar, sau este înscris nominal de organizator în autorizaţiile colective de vânătoare; c) posedă permis de armă pentru folosirea armelor de vânătoare în România, în Europa sau în ţara de origine, după caz, dacă practică vânătoarea cu armă; d) posedă talon de asigurare pentru accidente şi răspundere civilă, în legătură cu activitatea sa de vânător”. În ceea ce priveşt condiţiile în care vânatul trebuie transportat, aceeaşi lege arată că „Preluarea sau expedierea din ţară a vânatului recoltat de vânătorii cetăţeni străini sau a unor părţi din acesta se face cu documente legale, după crotalierea individuală sau pe colete de către gestionari potrivit normelor emise de administrator”.

Așteptăm cu nerăbdare sa vedem ce măsuri vor lua autoritățile în cazul acestui bărbat. Probabil le va spune oamenilor legii, ca era doar la o plimbare pe camp cu mașina de teren….,,Hoţul neprins e negustor cinstit”

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare