Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Concert black metal, cu trei trupe românești, în Club Capcana din Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °
Clubul Capcana din Timișoara va găzdui, sâmbătă, un concert black metal cu trei trupe românesști. Accesul la eveniment se face contracost, prețul unui bilet fiind de 20 de lei.

Sâmbătă, 20 octombrie 2018, începând cu ora 20:00, clubul Capcana (ex Daos) din Timișoara invită pasionații la o seară de black metal cu trei trupe românești: Eternal Fire, Vathos și Unity of Opposites.

Trupa ”Eternal Fire” a apărut în octombrie 2013 în București și abordează stilul black metal melodic, cu influențe simfonice. Forma actuală a trupei a prins contur în 2015, când au și lansat primul material discografic, EP-ul ”Beyond Frozen Streams” având ca teme principale mituri ți legende, ritualuri de trecere, natura, sentimente și trăiri. Noile compoziții marchează o schimbare a stilului, un plus de agresivitate și complexitate, cât și o evoluție a conceptului din spatele pieselor ce vor constitui noul album, care urmează să fie lansat la începutul lui 2019.

”Vathos” este tot o formație bucureșteană care s-a înființat anul trecut și abordează stilul post black metal încorporând influențe din diferite sub-genuri ale metalului, având ca teme condiția psihicului, natura omului și diferențele etice. Primul concert al trupei a fost alături de Between Colors, Downfall si As I Fall in februarie 2018, însă fanii s-au adunat rapid în jurul noului grup muzical și așteaptă noile concerte. Intr-o perioada foarte scurta trupa a avut concerte alaturi de formatii precum April Weeps, Sanctorium, Sudden Death, Machiavellian God, Akral Necrosis, Mercy’s Dirge, Era Divina, și la Rockstadt Extreme Fest alături de Belphegor, The Fallen Prophets, GoatWhore, Brujeria si Amorphis. Printre concerte, trupa lucrează intens la primul material muzical care se va lansa curând.

”Unity of Opposites” a apărut în Arad acum patru ani și și-a propus de la bun început abordarea muzicii intr-o viziune cat mai naturala, lipsita de absolut orice rigoare – de aici si spectrul larg de influente. In sine formatia nu doreste incadrarea in absolut nici un gen si lasa la aprecierea ascultatorului incercarea de a defini miscarea. In mod cert, scopul acestui proiect, transformat incetul cu incetul in ceva tot mai serios, este exprimarea intr-o forma artistica a tuturor starilor sufletesti, cu implicatiile lor sociale, psihologice si filosofice. În momentul de față Unity of Opposites inregistrează un material compus din 9 piese, material care contine si prima expunere online a trupei sub formaunui clip de promovare – „Apologize”.

Accesul la acest eveniment se face contra-cost, prețul unui bilet de intrare fiind de 20 de lei.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare