Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Consiliul Judetean Timis plateste 29 de milioane de lei pentru asfaltarea a 23 de kilometri de drum judetean

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Consiliul Județean Timiș a scos la licitație asfaltarea a 23 de kilometri de drum județean, cu o valoare de 29 milioane lei la care se adaugă TVA.

Consiliul Judetean Timiș (CJT) a publicat, în sistemul electronic, anunțul de organizare a licitației pentru trei lucrări de investiții la drumurile județene, și anume: asfaltarea DJ 609 Valea Lungă – Cliciova, km 7+800-12+730, asfaltarea DJ 593 A – sector Sânmartinu Sârbesc – Sânmartinu Maghiar, km 8+270-13+800 și asfaltarea DJ 588 B Rovinița Mare – Percosova – Gherman, cu o lungime de 13,5 km.

”Anunțurile de organizare a licitației pentru trei lucrări importante la infrastructura rutieră din județul nostru au fost publicate pe SICAP. Este vorba despre lucrări pentru care la sfârșitul anului trecut am semnat contractele de finanțare din bugetul de stat, prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Valoarea totală estimată pentru execuția acestor lucrări este de circa 29 milioane de lei, fără TVA. Sper ca în cel mai scurt timp posibil să avem desemnați câștigării acestor licitații, având în vedere că deschiderea ofertelor va avea loc în data de 1 noiembrie 2018”, a subliniat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Drumul Judeţean 588 B asigură legătura dintre DJ 588A şi DN 57, spre județul Caraş-Severin şi spre DN 59, punctul de trecere a frontierei Moraviţa, iar sectorul de drum propus pentru modernizare are o lungime de 13,5 km. Suma estimată pentru execuție este de 19.898.350 lei (fără TVA).

În cazul Drumului Județean 593 A, care asigură legătura rutieră între DJ 593 şi DN 59 B, vor fi executate lucrări de modernizare pe o lungime de 4,91 km, estimate la valoarea de 4.383.985 lei (fără TVA).

Drumul Județean 609 asigură legătura dintre municipiul Lugoj şi localităţile Bethausen, Ohaba Lungă şi județul Arad (oraşul Lipova). Sectorul de drum judeţean pe care vor fi executate lucrări are o lungime de 4,93 km, iar valoarea estimată este de 4.736.822 lei (fără TVA).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare