Licitația pentru lărgirea Pasajului Popa Șapca, la final

Date:

Licitația pentru lărgirea Pasajului Popa Șapcă a ajuns la final. Primarul Nicolae Robu a anunțat vineri că aceasta a rămas în faza de depunere a contestațiilor.

„Am o veste bună. La Pasajul Popa Şapcă s-a finalizat licitaţia, raportul procedurii a fost întocmit în am intrat în perioada de 10 zile în care pot fi depuse contestaţii. Ceea ce îmi doresc este să nu se mai întâmple mizeria care s-a întâmplat la Jiul cu boicotul la adresa Timişoarei. Abia aştept să mergem pe teren să predăm amplasamentul şi să vedeţi în ce viteză se va lucra”, a declarat Nicolae Robu.

Vă reamintim că licitația pentru lărgirea Pasajului Jiul a fost contestată la final, fapt ce blochează procedurile pentru cel puțin trei săptămâni. Edilul a dat vina pe PSD pentru blocarea licitației, iar social-democrații au respins acuzațiile.

Potrivit proiectului de fluidizare a traficului la Pasajului Popa Șapcă, acesta va fi lărgit la patru benzi de circulație. Execuția lucrărilor a fost estimată la aproximativ 44 de milioane de lei, fonduri asigurate din bugetul local.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare