Popa Şapcă

Licitația pentru lărgirea Pasajului Popa Șapcă a ajuns la final. Primarul Nicolae Robu a anunțat vineri că aceasta a rămas în faza de depunere a contestațiilor.

„Am o veste bună. La Pasajul Popa Şapcă s-a finalizat licitaţia, raportul procedurii a fost întocmit în am intrat în perioada de 10 zile în care pot fi depuse contestaţii. Ceea ce îmi doresc este să nu se mai întâmple mizeria care s-a întâmplat la Jiul cu boicotul la adresa Timişoarei. Abia aştept să mergem pe teren să predăm amplasamentul şi să vedeţi în ce viteză se va lucra”, a declarat Nicolae Robu.

Vă reamintim că licitația pentru lărgirea Pasajului Jiul a fost contestată la final, fapt ce blochează procedurile pentru cel puțin trei săptămâni. Edilul a dat vina pe PSD pentru blocarea licitației, iar social-democrații au respins acuzațiile.

Potrivit proiectului de fluidizare a traficului la Pasajului Popa Șapcă, acesta va fi lărgit la patru benzi de circulație. Execuția lucrărilor a fost estimată la aproximativ 44 de milioane de lei, fonduri asigurate din bugetul local.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.