ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Licitația pentru lărgirea Pasajului Popa Șapca, la final

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Licitația pentru lărgirea Pasajului Popa Șapcă a ajuns la final. Primarul Nicolae Robu a anunțat vineri că aceasta a rămas în faza de depunere a contestațiilor.

„Am o veste bună. La Pasajul Popa Şapcă s-a finalizat licitaţia, raportul procedurii a fost întocmit în am intrat în perioada de 10 zile în care pot fi depuse contestaţii. Ceea ce îmi doresc este să nu se mai întâmple mizeria care s-a întâmplat la Jiul cu boicotul la adresa Timişoarei. Abia aştept să mergem pe teren să predăm amplasamentul şi să vedeţi în ce viteză se va lucra”, a declarat Nicolae Robu.

Vă reamintim că licitația pentru lărgirea Pasajului Jiul a fost contestată la final, fapt ce blochează procedurile pentru cel puțin trei săptămâni. Edilul a dat vina pe PSD pentru blocarea licitației, iar social-democrații au respins acuzațiile.

Potrivit proiectului de fluidizare a traficului la Pasajului Popa Șapcă, acesta va fi lărgit la patru benzi de circulație. Execuția lucrărilor a fost estimată la aproximativ 44 de milioane de lei, fonduri asigurate din bugetul local.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore