ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nicolae Robu dorește să fie aplicată o lege mult mai ASPRĂ celor care nu își îngrijesc terenurile

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cetățenii care nu-și îngrijesc terenurile urmează să fie „vânați” de către poliția locală. Printre multele buruieni care cresc pe aceste parcele uitate se află, la loc de căpătâi, și ambrozia, care le dă de cap multor timișoreni. Dacă unii sunt alergici la polenul pe care îl produc în această perioadă, altora le provoacă simptome până și apropierea de o astfel de plantă care crește cu precădere în locurile cu ruine sau în zonele unde construcțiile au rămas nefinalizate.

„Am dat dispoziție poliției locale să declanșeze o nouă campanie de sancționare a tuturor celor care nu-și îngrijesc terenurile și, printre buruieni, la loc de frunte, se găsește ambrozia. Foarte mulți timișoreni suferă de alergie din cauza ambroziei. Urmează perioada în care înflorește și în care generează substanțe care produc alergia în forma ei mai gravă. Se dau în permanență amenzi dar din păcate nu avem pârghii legale suficient de aspre, însă ceea ce avem vom folosi la maximum”, a specificat Nicolae Robu. Chiar dacă din noua campanie nu se cunosc cifre, primarul Timișoarei a menționat cele primite din trecutul apropiat cu privire la amenzile acordate de către polițiști. „58 de clădiri degradate din centru și alte 38 de pe raza Timișoarei au primit amenzi”, a spus Nicolae Robu.

Edilul Timișoarei este nemulțumit pentru că nu se pot aplica măsuri mai drastice celor care își lasă clădirile în paragină. „Legea este foarte proastă. În momentul în care dai prima amendă, ei au la dispoziție un an să intre în ilegalitate, adică să își înlăture degradarea, iar în acel an nu le poți aplica nicio altă amendă, ceea ce este absurd. Chiar și așa, noi venim și fixăm termene intermediare. Ne-ar fi ajutat o legislație mult mai dură, eventual să avem noi dreptul să facem legea prin hotărârile Consiliului Local”, a conchis primarul Timișoarei.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore