Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Încă doi tineri cu mașini puternice depistați azi-noapte de Poliția Locală, turând motoarele, la Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat azi-noapte, în jurul orei 23:00, alți doi tineri care au turat motoarele autoturismelor lor în scop de divertisment, tulburând liniștea publică și creând astfel disconfort celor care locuiesc în apropiere de locul în care au recurs la această metodă de distracție.

Este vorba despre doi tineri, ambii în vârstă de 29 de ani, cu domiciliile în Timișoara, aflați la volanul unui BMW de culoare neagră, respectiv un BMW de culoare roșie, care au turat motoarele în zona centrală, mai exact pe str. Traian Grozăvescu. Cei în cauză au fost sancționați.

Poliția Locală Timișoara reamintește că potrivit HCL 371/2007 ”folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor acestora și efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște, executate pe domeniul public intravilan al Municipiului Timișoara, efectuate în scop de divertisment fără avizul Comisiei de Ordine Publică, respectiv al Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara se sancționează cu amendă de la 800 la 2.500 lei”.

Aceste aspecte rămân în continuare în atenția polițiștilor locali, cu atât mai mult cu cât cetățenii orașului au sesizat în numeroase rânduri că sunt deranjați de astfel de metode de distracție.

Foto: Imagine surprinsă în timpul unei competiții sportive de spacialitate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare