Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriCulturăSpectacolul cu cea mai mare priză la public din ultimul deceniu, Anna...

Spectacolul cu cea mai mare priză la public din ultimul deceniu, Anna Karenina, revine pe scena TNTm

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dumincă, 26 octombrie 2014, începând cu ora 18:00, timișorenii sunt așteptați să intre în povestea extraordinară a celei mai faimoase femei din literatura rusă, în iubirile, curajul și dezamăgirile care i-au desăvârșit destinul – Anna Karenina. Regizoarea Ada Lupu, susținută de costumele haute-couture ale Alinei Lățan și decorul impresionant al Rodicăi Arghir, scoate la lumină Femeia eternă, în constantele care o definesc dincolo de istorie, dincolo de viață sau de moarte. Claudia Ieremia ține capul de afiș al acestui spectacol de mare impact, alături de binecunoscuta actriță, publicul având posibilitatea de a-i revedea pe Ion Rizea, Matei Chioariu, Victor Manovici, Ana Maria Cojocaru, Mădălina Ghițescu-Petre, Cătălin Ursu, Victor Bucur, Mălina Petre, Daniela Bostan, Doru Iosif, Valentin Ivanciuc, Mirela Puia, Iuliana Crăescu, Paula Maria Frunzetti, Ana-Maria Pandele.

Totodată, la cererea publicului, Teatrul Național Timișoara anunță reprogramarea unei noi reprezentații a spectacolului de mare succes ”Maria de Buenos Aires”. Acesta a fost programat pentru luni, 24 noiembrie, de la ora 19:00, la Sala 2. Dat fiind faptul că biletele pentru reprezentația de duminică, 23 noiembrie s-au epuizat chiar înaintea reprezentațiilor din luna în curs, în numai o săptămână de când au fost puse în vânzare, timișorenilor amatori de teatru li se oferă o nouă oportunitate de a asista la cel mai apreciat spectacol al acestui început de stagiune. ”Vă invităm la o nouă întâlnire cu o superbă poveste de iubire semnată, de asemenea, de Ada Lupu, în acordurile muzicii lui Astor Piazzolla – cântate de Nuevo Tango Quintet & co.-, și în pătimașele cuvinte ale lui Horacio Ferrer, cântate și rostite de actorii Sânziana Tarța, Victor Bucur, Claudia Ieremia, Ion Rizea, Matei Chioariu, Cristina König, Corina Dohanici, Iuliana Crăescu, Adriana Sâncrăian, Raul Bastea, Raul Lăzărescu și Adrian Cozan”, spune invitația organizatorilor.

Biletele au fost puse în vânzare la Agențiile de bilete ale Teatrului Național (Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, Parcul Civic, orar marți–duminică, între orele 11:00-19:00), sau online pe www.tntimisoara.com (rezervări și informații la tel. 0256.201.117).

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare