ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișorenii în căutare de amenajări interioare și exterioare, invitați la două expoziții în Iulius Mall. Când vor avea loc

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Două noi evenimente expoziționale vor avea loc în weekend, la Iulius Mall Timișoara. În cadrul acestora, vizitatorii vor avea ocazia să admire, dar și să achiziționeze mobilier, decorațiuni și accesorii, dar și să afle care sunt cele mai noi tendințe și tehnologii în domeniul amenajărilor, construcțiilor și instalațiilor.

Expo Construct & Ambient este unul dintre acesta, manifestare specializată în amenajări, construcții și instalații. Printre nenumăratele servicii și produse pe care le oferă expoziția se numără și utilaje și echipamente de construcții, amenajări interioare și exterioare, tehnologii, echipamente și materiale pentru încălzire, răcire, ventilație și aer condiționat. De asemenea, în cadrul expoziției PROMOB, cei interesați pot găsi bucătării, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decorațiuni și materiale pentru amenajările interioare și exterioare.

Cele două evenimente vor avea loc la parterul și demisolul Iulius Mall, în perioada 9 – 11 octombrie 2015, între orele 10.00 – 22.00.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore