ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Dacă Guvernul nu dă bani de Spital Regional, Robu anunță ”extinderea” Spitalului Municipal din Timișoara VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După zeci de apeluri către Guvernul României pentru a construi spitalul regional promis Timișoarei, administrația publică locală face o investiție care poate suplini în mică măsură eventualitatea construirii unității spitalicești anunțate de Ministerul Sănătății la Timișoara, dar ”anulată” de Guvernul Ponta.

”Am ajutat substanțial toate spitalele aflate în jurisdicția Primăriei Municipiului Timișoara, în mod special Spitalul Clinic Municipal de Urgență din Timișoara (SCMUT). Dotarea sa tehnică este incomparabil mai bună acum, după ce, timp de doi ani și jumătate, am acordat sume considerabile pentru îmbunătățirea ei și spațiile sunt într-o stare mult ai bună, dar se impun și intervenții radicale” a anunțat primarul Timișoarei, după o vizită de lucru la unitatea medicală din ”buza” centrului istoric al Timișoarei.

Una dintre cele mai importante investiții anunțate de edilul-șef al capitalei Banatului este, asemeni Spitalului de Copii ”Louis Țurcanu”, un nou corp de clădire. ”O astfel de intervenție ar fi ridicarea unui nou corp de clădire pentru Spitalul Municipal, iar în acest perimetru, specialiștii vor trebui să găsească o soluție pentru construirea unui corp cu demisol și două sau chiar trei etaje” a explicat Nicolae Robu.

În noul corp de clădire ar urma să fie adusă Clinica de Cardiologie ASCAR, bolnavii care se tratează radiologic dar și alții, care ar putea beneficia de corpul medical prezent la ”Municipal”. Tot aici ar urma să se facă investiții, așa cum Nicolae Robu anunța în urmă cu mai mult timp, în noua Unitate de Primire Urgențe (UPU), care va fi construită în 2015.

Când demarează studiul de fezabilitate și pe ce fonduri se bazează primarul Nicolae Robu pentru construcția și dotarea noii clădiri a Spitalului Clinic Municipal de Urgență al Timișoarei, puteți afla urmărind înregistrarea video de mai jos. Tot acolo puteți afla și când încep lucrările de extindere a ”urgențelor” Spitalului, explicat, pe îndelete de managerul SCMUT.

”A fost un an care a favorizat activitatea Spitalului Municipal și ne face să fim încrezători. Necesitățile sunt mari, însă așa cum ați văzut există sprijin din partea Primăriei Timișoara, a domnului primar și a Consiliului Local, există și idei. Încercăm să optimizăm și, un corp nou lângă ”Clinicile Noi” ar permite reorganizarea și fluidizarea activității și, evident, un ”mai bine” pentru pacienții noștri ca spital” a explicat conf. dr. Octavian Mazilu, managerul instituției spitalicești.

[responsive_youtube

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=Z8AxFyUSMdc&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore