Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Încep ”procedurile de pregătire a proiectului” șoselei de Centură Timişoara Sud. Ce proiecte mai are următoarea ședință a CJT

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Consiliul Judeţean Timiş se convoacă în şedinţă ordinară miercuri, 17 decembrie 2014, începând cu ora 14;00, în Sala Revoluţiei din Palatul Administrativ. Pe ordinea de zi se găsesc 15 puncte, între care unele de interes foarte mare pentru timișoreni și nu numai.

Ordinea de zi a ședinței de miercuri arată astfel:
1. Proiect de hotărâre privind solicitarea trecerii imobilului 3445 Timişoara din domeniul public al statului şi administrarea Ministerului Apărării Naţionale în domeniul public al Judeţului Timiş şi administrarea Consiliului Judeţean Timiş.
2. Proiect de hotărâre privind acordul executării unor lucrări de hidroizolare la subsolul imobilului din Municipiul Timişoara, b-dul Republicii, nr. 2.
3. Proiect de hotărâre privind modificarea inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al Judeţului Timiş.
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării cu titlu gratuit a dreptului de uz şi a dreptului de acces şi utilizare în favoarea Societăţii Sold Energy S.R.L. asupra unei suprafeţe de teren din perimetrul drumului judeţean DJ 572 aflat în domeniul public al Judeţului Timiş.
5. Proiect de hotărâre privind propunerea de aprobare a licenţelor de traseu pentru efectuarea transportului public de persoane prin curse regulate speciale unor operatori de transport rutier.
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea taxelor judeţene pentru anul fiscal 2015.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor pentru unele servicii de interes judeţean în anul fiscal 2015.
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea normativelor de cheltuieli pentru îmbrăcăminte, încălţăminte, materiale igienico-sanitare, rechizite/manuale, jucării, transport, materiale cultural-sportive, precum şi a majorării alocaţiei de hrana pentru copiii cu vârsta de la zero la trei ani inclusiv, pentru copii/tineri care beneficiază de o măsură de protecţie specială în sistemul rezidenţial şi pentru mamele protejate în serviciul maternal al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş.
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de ocupare al funcţiilor publice pe anul 2015 al aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Timiş.
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului rectificat al Judeţului Timiş pe anul 2014.
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea demarării procedurilor de pregătire a proiectului de investiţie de infrastructură rutieră judeţeană – Centura Timişoara Sud – pentru accesarea Programului Operaţional Regional 2014 – 2020.
12. Proiect de hotărâre privind numirea domnului Creţu Tudor în funcţia de manager al Bibliotecii Judeţene Timiş.
13. Proiect de hotărâre privind încetarea Contractului de management al doamnei Megyes Labadi Eva la Teatrul pentru Copii şi Tineret “Merlin” Timişoara.
14. Proiect de hotărâre privind numirea domnului Pleşa Laurenţiu în funcţia de manager al Teatrului pentru Copii şi Tineret “Merlin” Timişoara.
15. Întrebări. Interpelări. Diverse.

Tot miercuri, 17 decembrie, cu începere de la ora 16:00, în Sala Multifuncţională a Palatului Administrativ va avea loc festivitatea de înmânare a însemnelor acordate asociaţiilor de revoluţionari şi membrilor acestora, festivitate organizată de Consiliul Judeţean Timiş cu ocazia împlinirii a 2

Anterior acestei festivităţi, la ora 15:30, în holul corpului anexă la Palatul Administrativ va avea l5 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989.oc lansarea cărţii intitulate: ”Timişoara 1989: vocile oraşului”, care îl are ca autor pe Mariana Cernicova.

Reamintim faptul că prin Hotărârea CJ Timiş nr. 148 din 15.12.2010, perioada 15-20 decembrie a fost declarată ”Zilele Revoluţiei din 1989 în judeţul Timiş”, iar ziua de 21 decembrie ”Ziua Revoluţiei din 1989”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Dudeștii Noi! Șeful de cabinet al CJ Timiș stă în capul mesei lui Alin Nica, alături de pseudo-interlopul Cristian Birlic de la...

Cu siguranță, azi, revista Cancan a dat lovitura de grație președintelui CJ Timiș, liberalul...

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

CJ Timiș prelungește termenul de depunere a proiectelor pe bugetul participativ! Timișenii mai pot face propuneri până pe 15 iunie

În urma solicitărilor primite din partea cetățenilor, Consiliul Județean Timiș prelungește termenul de depunere...