B.I-104

Duminică, 14 decembrie 2014, în jurul orelor 11:30, jandarmii din cadrul Grupării Mobile Timişoara, aflându-se în serviciul de patrulare pe strada Dacilor, au depistat o persoană de sex masculin care deţinea articole pirotehnice. In urma legitimării, jandarmii au constatat că acesta este minor, se numește V. R. T. și este în vârstă de 17 ani. Minorul avea asupra sa, articole pirotehnice de diferite modele şi dimensiuni.

Cele peste 750 de articole pirotehnice, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor pe bază de proces verbal şi vor fi predate Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Timiş. Persoana in cauză a fost condusă la sediul unităţii pentru întocmirea actelor de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de articole pirotehnice.

Luni, 15 decembrie 2014, in jurul orelor 13:50, ”scenariul” avea să se repete, de data aceasta pe strada Peleş Curcanul, unde au depistat cinci persoane de sex masculin care deţineau materiale pirotehnice. În urma legitimării, jandarmii au constatat ca trei dintre aceştia sunt minori, iar ceilalţi doi au vârsta de peste 18 ani.

Întreaga cantitate de materiale pirotehnice, a fost ridicată in vederea confiscării si vor fi predate Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Timiş. Cele cinci persoane au fost conduse la sediul unităţii pentru întocmirea actelor de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere de articole pirotehnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.