Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Drum ÎNCHIS din cauza căderilor de pietre și bolovani în Banat! Cine poate circula pe DN 57

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Restricţia a fost instituită în vederea degajării părţii carosabile de pietrele şi bolovanii căzuţi de pe versanţi. În prezent, CNADNR acţionează la faţa locului cu un încărcător frontal Wola, un buldoexcavator şi un excavator.

Până la deblocarea totală a drumului, rutele ocolitoare pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone sunt:
– pentru ruta Cozla – Sviniţa: Cozla (DN57) – Moldova Nouă (DN57) – Oraviţa (DN57) – Bozovici (DN57B) – Mehadia (DN6) – Orşova (DN6) – Eşelniţa (DN57) – Sviniţa (DN57);
– pentru ruta Sviniţa – Cozla: Sviniţa (DN57) – Eşelniţa (DN57) – Orşova (DN6) – Mehadia (DN6) – Bozovici (DN57B) – Oraviţa (DN57) – Moldova Nouă (DN57) – Berzasca (DN57).

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită, semnalizarea rutieră temporară şi indicaţiile agenţilor de poliţie aflaţi la faţa locului. ”Rugăm participanţii la trafic să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360. De asemenea, reamintim participanţilor la trafic că pot furniza şi obţine informaţii despre starea reţelei de drumuri naţionale şi autostrăzi la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA www.cnadnr.ro” anunță compania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare